NASTAVLJIV BRIZGALNI PRŠILNIK KARCHER 2645-051

NASTAVLJIV BRIZGALNI PRŠILNIK KARCHER 2645-051

Komplet razpršilne pištole 2645-289

Komplet razpršilne pištole 2645-289

Kovinska razpršilna pištola Premium 2645-270

Vrtljiv ročaj za individualne možnosti upravljanja
Kovinski elementi za posebno trpežnost in dolgo življenjsko dobo
Elementi iz mehke umetne mase za večje udobje in zaščito
Brezstopenjsko nastavljiva oblika od točkovnega do stožčastega curka
Ergonomsko uravnavanje količine vode z eno roko od najm. do najv.
Enostaven zaklep prožila za udobno, stalno zalivanje
Cena: 24,99 € Spletna cena 19,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
212
Dodaj v primerjavo
Visoke zahteve potrebujejo tudi kakovostne materiale. Kovinska razpršilna pištola Premium ni le udobna za rokovanje, njena kovinska izvedba poskrbi tudi za izjemno trpežnost in zelo dolgo življenjsko dobo. Vrtljiv ročaj, s katerim lahko sprožilec z blokado/deblokado usmerite naprej ali nazaj, vas bo prepričal z individualnim udobjem uporabnika, kot vam ga ponuja le Kärcher. Količino vode lahko s pomočjo regulirnega ventila z uporabo samo ene roke nastavite glede na potrebe. Poleg tega ima razpršilna pištola Premium 2 vrsti curka: točkovni in stožčast curek. Ta dva lahko v skladu s potrebami brezstopenjsko nastavljate. Na primer za zalivanje cvetličnih gredic in gredic z zelenjavo ali za odstranjevanje grobe umazanije s teras ali vrtnega pohištva. Naj dodamo še: Kärcherjevi pršilni nastavki in spojke so združljive z vsemi dobavljivimi sistemi na klik in jih brez težav priklopite na vaše vrtne cevi.
Več informacij
Ostalo ERGONOMSKA OBLIKA ZA UPORABO Z ENO ROKO, BREZSTOPENJSKA NASTAVITEV KOLIČINE VODE, NATANČNA REGULACIJA VRSTE CURKA, AVTOMATSKA BLOKADA / DEBLOKADA Z ENIM PRIJEMOM, UDOBEN ROČAJ, ROBUSTNA IZDELAVA ZA DOLGOTRAJNO UPORABO.
Opis Visoke zahteve potrebujejo tudi kakovostne materiale. Kovinska razpršilna pištola Premium ni le udobna za rokovanje, njena kovinska izvedba poskrbi tudi za izjemno trpežnost in zelo dolgo življenjsko dobo. Vrtljiv ročaj, s katerim lahko sprožilec z blokado/deblokado usmerite naprej ali nazaj, vas bo prepričal z individualnim udobjem uporabnika, kot vam ga ponuja le Kärcher. Količino vode lahko s pomočjo regulirnega ventila z uporabo samo ene roke nastavite glede na potrebe. Poleg tega ima razpršilna pištola Premium 2 vrsti curka: točkovni in stožčast curek. Ta dva lahko v skladu s potrebami brezstopenjsko nastavljate. Na primer za zalivanje cvetličnih gredic in gredic z zelenjavo ali za odstranjevanje grobe umazanije s teras ali vrtnega pohištva. Naj dodamo še: Kärcherjevi pršilni nastavki in spojke so združljive z vsemi dobavljivimi sistemi na klik in jih brez težav priklopite na vaše vrtne cevi.
Ostalo:
ERGONOMSKA OBLIKA ZA UPORABO Z ENO ROKO, BREZSTOPENJSKA NASTAVITEV KOLIČINE VODE, NATANČNA REGULACIJA VRSTE CURKA, AVTOMATSKA BLOKADA / DEBLOKADA Z ENIM PRIJEMOM, UDOBEN ROČAJ, ROBUSTNA IZDELAVA ZA DOLGOTRAJNO UPORABO.

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.