Kovinska razpršilna pištola Premium 2645-270

Kovinska razpršilna pištola Premium 2645-270

Vrtna prha 2645-181

Vrtna prha 2645-181

Komplet razpršilne pištole 2645-289

Razpršilna pištola (2.645-265)
Cevna spojka za 1/2" in 5/8"
Cevna spojka z zaščito Aqua Stop za 1/2" in 5/8"
Priključek za armaturo G3/4 in reducirni nastavek G1/2
16,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
213
Dodaj v primerjavo
Gre za komplet, ki vsebuje vse, kar potrebujete za udobno zalivanje vrta. Razpršilna pištola (št. 2.645-265.0) bo poenostavila delo zahvaljujoč ročaju s funkcijo blokade/deblokade, s čimer je zagotovljen konstanten pretok vode. Poleg tega lahko na njej brezstopenjsko nastavljate med dvema različnima curkoma: točkovni in stožčast curek. Po eni strani boste lahko zalivali cvetlične gredice in druge rastlinske gredice, po drugi strani pa boste lahko s teras ali vrtnega pohištva odstranili grobo umazanijo. Komplet poleg razpršilne pištole vsebuje tudi priključek za vodo G3/4" z reducirnim nastavkom G1/2" ter dve univerzalni spojki (ena z Aqua Stop). Spojka z Aqua Stop preprečuje pretok vode na koncu vrtne cevi, tudi ko je na primer pipa za vodo odprta in ste razpršilnik sneli s cevi. Poleg tega so univerzalne spojke primerne za vse dobavljive premere vrtnih cevi. Naj dodamo še: Kärcherjevi pršilni nastavki in spojke so združljive z vsemi dobavljivimi sistemi na klik in jih brez težav priklopite na vaše vrtne cevi.
Več informacij
Ostalo RAZPRŠILNA PIŠTOLA, PRIKLJUČEK ZA ARMATURO G 3/4 Z REDUCIRNIM NASTAVKOM G 1/2, UNIVERZALNA CEVNA SPOJKA, UNIVERZALNA CEVNA SPOJKA Z ZAŠČITO AQUA STOP
Opis Gre za komplet, ki vsebuje vse, kar potrebujete za udobno zalivanje vrta. Razpršilna pištola (št. 2.645-265.0) bo poenostavila delo zahvaljujoč ročaju s funkcijo blokade/deblokade, s čimer je zagotovljen konstanten pretok vode. Poleg tega lahko na njej brezstopenjsko nastavljate med dvema različnima curkoma: točkovni in stožčast curek. Po eni strani boste lahko zalivali cvetlične gredice in druge rastlinske gredice, po drugi strani pa boste lahko s teras ali vrtnega pohištva odstranili grobo umazanijo. Komplet poleg razpršilne pištole vsebuje tudi priključek za vodo G3/4" z reducirnim nastavkom G1/2" ter dve univerzalni spojki (ena z Aqua Stop). Spojka z Aqua Stop preprečuje pretok vode na koncu vrtne cevi, tudi ko je na primer pipa za vodo odprta in ste razpršilnik sneli s cevi. Poleg tega so univerzalne spojke primerne za vse dobavljive premere vrtnih cevi. Naj dodamo še: Kärcherjevi pršilni nastavki in spojke so združljive z vsemi dobavljivimi sistemi na klik in jih brez težav priklopite na vaše vrtne cevi.
Ostalo:
RAZPRŠILNA PIŠTOLA, PRIKLJUČEK ZA ARMATURO G 3/4 Z REDUCIRNIM NASTAVKOM G 1/2, UNIVERZALNA CEVNA SPOJKA, UNIVERZALNA CEVNA SPOJKA Z ZAŠČITO AQUA STOP

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.