POMETALEC TAL KARCHER KM 125/130 Bp 2 SB + KSSB 0300-235

POMETALEC TAL KARCHER KM 125/130 Bp 2 SB + KSSB 0300-235

POMETALEC TAL KARCHERKM 105/110 R Bp Pack+KSSB 0300-208

POMETALEC TAL KARCHERKM 105/110 R Bp Pack+KSSB 0300-208

POMETALEC TAL KARCHER KM 125/130 Bp Pack 400Ah wet+KSSB 0300-236

S pogonom na baterijo in s krmiljenjem zadnjih koles vas bo prepričala z enostavnim upravljanjem
Patentirano čiščenje filtra Tact skrbi za delo brez prašenja

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
940
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Tako individualna kot vaše zahteve: naprava za pometanje s sesanjem KM 125/130 R Bp Pack z možnostjo konfiguracije opreme in elektrohidravličnim praznjenjem na višini. Že standardna različica vas bo pri čiščenju vogalov prepričala z velikim prihrankom časa, saj KM 125 v primerjavi z drugimi napravami potrebuje le polovično število voženj pometanja. Opcijsko dobavljiva vrtljiva stranska krtača zmanjšuje to število na eno samo vožnjo - ročno pometanje popolnoma odpade. Zahvaljujoč drugim patentom, kot je Tact čiščenje filtra, boste delali povsem brez prašenja, med tem ko boste s Kärcherjevim inteligentnim sistemom ključev lahko definirali različne uporabniške pravice. Ovire boste prevozili brez težav, saj je glavni valj za pometanje nameščen med zadnja kolesa. V primeru obrabe naš »Teach sistem« valj za pometanje višinsko nastavi in tako zagotovi optimalne rezultate pometanja. Različnim stopnjam umazanije in vrstam podlage boste kos s pomočjo treh različnih izbirnih pritisnih tlakov. Na večnamenskem zaslonu se vam prikazuje izbran pritisni tlak, prav tako kot stanje obrabe valja za pometanje. Ta različica z elektro pogonom dovoljuje uporabo tudi v zaprtih prostorih.
Več informacij
Površinska zmogljivost do 10000 m2/h
Delovna hitrost 8 km/h
Zbiralnik za smeti 130 l
Maks. naklon klanca 12 %
Pogon Akumulator
Opis Tako individualna kot vaše zahteve: naprava za pometanje s sesanjem KM 125/130 R Bp Pack z možnostjo konfiguracije opreme in elektrohidravličnim praznjenjem na višini. Že standardna različica vas bo pri čiščenju vogalov prepričala z velikim prihrankom časa, saj KM 125 v primerjavi z drugimi napravami potrebuje le polovično število voženj pometanja. Opcijsko dobavljiva vrtljiva stranska krtača zmanjšuje to število na eno samo vožnjo - ročno pometanje popolnoma odpade. Zahvaljujoč drugim patentom, kot je Tact čiščenje filtra, boste delali povsem brez prašenja, med tem ko boste s Kärcherjevim inteligentnim sistemom ključev lahko definirali različne uporabniške pravice. Ovire boste prevozili brez težav, saj je glavni valj za pometanje nameščen med zadnja kolesa. V primeru obrabe naš »Teach sistem« valj za pometanje višinsko nastavi in tako zagotovi optimalne rezultate pometanja. Različnim stopnjam umazanije in vrstam podlage boste kos s pomočjo treh različnih izbirnih pritisnih tlakov. Na večnamenskem zaslonu se vam prikazuje izbran pritisni tlak, prav tako kot stanje obrabe valja za pometanje. Ta različica z elektro pogonom dovoljuje uporabo tudi v zaprtih prostorih.
Površinska zmogljivost:
do 10000 m2/h
Delovna hitrost:
8 km/h
Zbiralnik za smeti:
130 l
Maks. naklon klanca:
12 %
Pogon:
Akumulator

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.