POMETALEC TAL KARCHER KM 90/60 R Bp Pack 1047-312

POMETALEC TAL KARCHER KM 90/60 R Bp Pack 1047-312

POMETALEC TAL KARCHER KM 75/40 W Bp Pack 1049-207

POMETALEC TAL KARCHER KM 75/40 W Bp Pack 1049-207

POMETALEC TAL KARCHER KM 85/50 W Bp Pack ARMA 1351-117

Gre za ročno vodeno napravo s pogonom na baterijo
Odločilna prednost je v tem, da lahko volumen izkoristite do 100 %

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
956
Serijsko z baterijo in polnilnikom opremljen ročno vodeni pometalni stroj KM 85/50 W Bp Pack za učinkovito čiščenje velikih površin. Z nihajno vpetim pometalnim valjem in velikim ploščatim nagubanim filtrom. Uporaba Za čiščenje proizvodnih, skladiščnih in logističnih hal ter nakladalnih površin Za čiščenje parkirišč, parkirnih garaž in bencinskih črpalk Za čiščenje površin, na primer šolskih dvorišč in komunalnih površin Popolno tudi za manjše obrtniške delavnice in kmetijstvo
Več informacij
Napetost 24 V
Površinska zmogljivost do 4725 m2/h
Delovna hitrost 4,5 km/h
Zbiralnik za smeti 50 l
Filtrirna površina 2,1 m2
Maks. naklon klanca 15 %
Pogon Enosmerni motor
Moč motorja 912 W
Teža 180 kg
Opis Serijsko z baterijo in polnilnikom opremljen ročno vodeni pometalni stroj KM 85/50 W Bp Pack za učinkovito čiščenje velikih površin. Z nihajno vpetim pometalnim valjem in velikim ploščatim nagubanim filtrom. Uporaba Za čiščenje proizvodnih, skladiščnih in logističnih hal ter nakladalnih površin Za čiščenje parkirišč, parkirnih garaž in bencinskih črpalk Za čiščenje površin, na primer šolskih dvorišč in komunalnih površin Popolno tudi za manjše obrtniške delavnice in kmetijstvo
Napetost:
24 V
Površinska zmogljivost:
do 4725 m2/h
Delovna hitrost:
4,5 km/h
Zbiralnik za smeti:
50 l
Filtrirna površina:
2,1 m2
Maks. naklon klanca:
15 %
Pogon:
Enosmerni motor
Moč motorja:
912 W
Teža:
180 kg

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.