POMETALEC TAL KARCHER KM 70/30 C Bp Pack Adv 1517-213

POMETALEC TAL KARCHER KM 70/30 C Bp Pack Adv 1517-213

POMETALEC TAL KARCHER KM 130/300 R Bp Pack 1186-129

POMETALEC TAL KARCHER KM 130/300 R Bp Pack 1186-129

POMETALEC TAL KARCHER KM 150/500 R Bp 1186-125

S pogonom na baterijo in s krmiljenjem zadnjih koles vas bo prepričala z enostavnim upravljanjem.
Dva ploščata filtra, ki sta vgrajena v ležečem položaju, skrbita za čist zrak tudi, ko se močno praši

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
928
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
KM 150/500 R Bp s pogonom na baterijo in s krmiljenjem zadnjih koles vas bo prepričala z enostavnim upravljanjem. Princip delovanja smetišnice omogoča natančno in zanesljivo pometanje fine in grobe umazanije. Pri transportni vožnji se zbiralnik za smeti samodejno zapre. Valj za pometanje se samodejno prilagodi neravni površini in ga lahko hitro zamenjate brez uporabe orodja. Dva ploščata filtra, ki sta vgrajena v ležečem položaju, skrbita za čist zrak tudi, ko se močno praši. Čiščenje filtra poteka S pritiskom na gumb s pomočjo izjemno učinkovitega dvojnega strgala. Filter je optimalno dosegljiv in za njegovo zamenjavo ne potrebujete orodja. Osnovne funkcije so s pomočjo EASY-Operation koncepta zelo enostavne za upravljanje s pomočjo vrtljivega gumba.
Več informacij
Napetost 48 V
Površinska zmogljivost do 14400 m2/h
Delovna hitrost 8 km/h
Zbiralnik za smeti 500 l
Filtrirna površina 7 m2
Maks. naklon klanca 12 %
Pogon Enosmerni motor
Moč motorja 10 kW
Teža 1380 kg
Opis KM 150/500 R Bp s pogonom na baterijo in s krmiljenjem zadnjih koles vas bo prepričala z enostavnim upravljanjem. Princip delovanja smetišnice omogoča natančno in zanesljivo pometanje fine in grobe umazanije. Pri transportni vožnji se zbiralnik za smeti samodejno zapre. Valj za pometanje se samodejno prilagodi neravni površini in ga lahko hitro zamenjate brez uporabe orodja. Dva ploščata filtra, ki sta vgrajena v ležečem položaju, skrbita za čist zrak tudi, ko se močno praši. Čiščenje filtra poteka S pritiskom na gumb s pomočjo izjemno učinkovitega dvojnega strgala. Filter je optimalno dosegljiv in za njegovo zamenjavo ne potrebujete orodja. Osnovne funkcije so s pomočjo EASY-Operation koncepta zelo enostavne za upravljanje s pomočjo vrtljivega gumba.
Napetost:
48 V
Površinska zmogljivost:
do 14400 m2/h
Delovna hitrost:
8 km/h
Zbiralnik za smeti:
500 l
Filtrirna površina:
7 m2
Maks. naklon klanca:
12 %
Pogon:
Enosmerni motor
Moč motorja:
10 kW
Teža:
1380 kg

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.