RIBALEC TAL KARCHER BR 30/4 C Adv 1783-213

RIBALEC TAL KARCHER BR 30/4 C Adv 1783-213

RIBALEC TAL KARCHER BR 45/22 C Bp Pack 1783-460

RIBALEC TAL KARCHER BR 45/22 C Bp Pack 1783-460

RIBALEC TAL KARCHER BR 35/12 C Bp Pack (RIBALEC LETA) 1783-450

Enostaven za uporabo in vzdrževanje, lahko profesionalno in učinkovito očistite manjše in zelo izpostavljene površine
Po potrebi lahko čistite tudi v vzvratni smeri – če primanjkuje prostora

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
308
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Z zelo okretnim polirno-sesalnim strojem BR 35/12 C, ki je enostaven za uporabo in vzdrževanje, lahko profesionalno in učinkovito očistite manjše in zelo izpostavljene površine. Stroj je opremljen z vrtljivo valjčno krtačno glavo s KART tehnologijo (Kärcher Advanced Response Technology) in je kot nalašč za premikanje v ovinkih. Po potrebi lahko čistite tudi v vzvratni smeri – če primanjkuje prostora. Nova litij-ionska baterija zdrži izjemno dolgo in ima trikrat daljšo življenjsko dobo kot običajne baterije. Tako je praktično ni potrebno vzdrževati in jo lahko hitro napolnite. Majhna teža stroja olajšuje prenašanje po stopnicah ter sam transport. Stopnja delovanja eco!efficiency močno zniža porabo energije, podaljšuje čas delovanja in znižuje glasnost delovanja za ca. 40%.
Več informacij
Napetost 25,2 V/ 21 Ah
Površinski učinek DO 150 GRAMOV NA KVADRATNI CENTIMETER
Delovna zmogljivost DO 1400 KVADRATNKIH METROV NA URO
Delovna širina ščetkanja in sesanja ŠČETKANJE: 350 mm, SESANJE: 450 mm
Moč motorja 500 W
Teža 35,0 kg
Oprema VOLAN ZA OBRAČANJE GLAVE ZA ČIŠČENJE, SESALNA ŠOBA, BATERIJE, POLNILEC ZA BATERIJE, ...
Ostalo NOVITETA NA TRŽIŠČU ZA LAŽJE ČIŠČENJE OKOLI VOGALOV, SAJ Z VOLANOM LAHKO OBRAČATE GLAVO ČISTILCA IN S TEM JE ČIŠČENJE UČINKOVITEJŠE!!!
Širina čiščenja 350 mm
Širina sesanja 450 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo 12 l/ 12 l
Opis Z zelo okretnim polirno-sesalnim strojem BR 35/12 C, ki je enostaven za uporabo in vzdrževanje, lahko profesionalno in učinkovito očistite manjše in zelo izpostavljene površine. Stroj je opremljen z vrtljivo valjčno krtačno glavo s KART tehnologijo (Kärcher Advanced Response Technology) in je kot nalašč za premikanje v ovinkih. Po potrebi lahko čistite tudi v vzvratni smeri – če primanjkuje prostora. Nova litij-ionska baterija zdrži izjemno dolgo in ima trikrat daljšo življenjsko dobo kot običajne baterije. Tako je praktično ni potrebno vzdrževati in jo lahko hitro napolnite. Majhna teža stroja olajšuje prenašanje po stopnicah ter sam transport. Stopnja delovanja eco!efficiency močno zniža porabo energije, podaljšuje čas delovanja in znižuje glasnost delovanja za ca. 40%.
Napetost:
25,2 V/ 21 Ah
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
ČISTA VODA: 12 l / UMAZANA VODA: 12 l
Površinski učinek:
DO 150 GRAMOV NA KVADRATNI CENTIMETER
Delovna zmogljivost:
DO 1400 KVADRATNKIH METROV NA URO
Delovna širina ščetkanja in sesanja:
ŠČETKANJE: 350 mm, SESANJE: 450 mm
Moč motorja:
500 W
Teža:
35,0 kg
Oprema:
VOLAN ZA OBRAČANJE GLAVE ZA ČIŠČENJE, SESALNA ŠOBA, BATERIJE, POLNILEC ZA BATERIJE, ...
Ostalo:
NOVITETA NA TRŽIŠČU ZA LAŽJE ČIŠČENJE OKOLI VOGALOV, SAJ Z VOLANOM LAHKO OBRAČATE GLAVO ČISTILCA IN S TEM JE ČIŠČENJE UČINKOVITEJŠE!!!
Širina čiščenja:
350 mm
Širina sesanja:
450 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
12 l/ 12 l

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.