RIBALEC TAL KARCHER BD 38/12 C Bp Pack (RIBALEC LETA) 1783-430

RIBALEC TAL KARCHER BD 38/12 C Bp Pack (RIBALEC LETA) 1783-430

RIBALEC TAL KARCHER BD 43/25 C Bp 1515-400

RIBALEC TAL KARCHER BD 43/25 C Bp 1515-400

RIBALEC TAL KARCHER BR 40/10 C Adv 1783-311

Kompakten polirno-sesalni stroj lahko uporabljate v različne namene
Izjemo tiho ribanje in sesanje je možno v obe smeri

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
062
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Kompakten polirno-sesalni stroj lahko uporabljate v različne namene. Izjemo tiho ribanje in sesanje je možno v obe smeri. Ima preklopen potisni lok ter snemljive posode, ki jih lahko s pomočjo ročaja zelo enostavno prenašate. Menjava krtačnega in sesalnega nastavka poteka brez uporabe orodja in jo opravite v le nekaj sekundah.
Več informacij
Napetost 230V / 50 Hz
Površinski učinek 100 - 200 g NA KVADRATNI CENTIMETER
Delovna zmogljivost 400 KVADRATNIH METROV NA URO
Moč motorja 1900 W
Teža 30,0 kg
Oprema KRTAČI, POSODA Z DVOJNIM SISTEMOM, ROČNO UPRAVLJANJE, MOŽNOST NASTAVITVE PRITISKA KRTAČ NA DELOVNO POVRŠINO, KOLEŠČKA ZA LAŽJI TRANSPORT,...
Ostalo ENOSTAVEN ZA UPORABO, ZELO ZMOGLJIV IN HITER, DVOJNA SESALNA ŠOBA OMOGOČA IZREDNO HITRO SUŠENJE OČIŠČENIH TAL, ...
Širina čiščenja 400 mm
Širina sesanja 400 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo 10l / 10l
Opis Kompakten polirno-sesalni stroj lahko uporabljate v različne namene. Izjemo tiho ribanje in sesanje je možno v obe smeri. Ima preklopen potisni lok ter snemljive posode, ki jih lahko s pomočjo ročaja zelo enostavno prenašate. Menjava krtačnega in sesalnega nastavka poteka brez uporabe orodja in jo opravite v le nekaj sekundah.
Napetost:
230V / 50 Hz
Površinski učinek:
100 - 200 g NA KVADRATNI CENTIMETER
Delovna zmogljivost:
400 KVADRATNIH METROV NA URO
Moč motorja:
1900 W
Teža:
30,0 kg
Oprema:
KRTAČI, POSODA Z DVOJNIM SISTEMOM, ROČNO UPRAVLJANJE, MOŽNOST NASTAVITVE PRITISKA KRTAČ NA DELOVNO POVRŠINO, KOLEŠČKA ZA LAŽJI TRANSPORT,...
Ostalo:
ENOSTAVEN ZA UPORABO, ZELO ZMOGLJIV IN HITER, DVOJNA SESALNA ŠOBA OMOGOČA IZREDNO HITRO SUŠENJE OČIŠČENIH TAL, ...
Širina čiščenja:
400 mm
Širina sesanja:
400 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
10l / 10l

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.