Avtomat za zalivanje WT 5 2645-219

Avtomat za zalivanje WT 5 2645-219

SensoTimer ST 6 eco!ogic 2645-213

SensoTimer ST 6 eco!ogic 2645-213

SensoTimer ST6 Duo eco!ogic 2645-214

Zalivanje na podlagi vlažnosti: začne se samodejno, ko je prekoračena želena vrednost vlažnosti tal; nastavljivo v 5 stopnjah
Možnost nastavitve 2 časov za zalivanje (zjutraj in zvečer
Funkcija premora: izklop zalivanja za 24 h
Funkcija eco!ogic: Čas zalivanja je mogoče zamakniti za 1–7 dni
Snemljiv zaslon omogoča udobno programiranje
Vklj. priključek za armature in predfilter
Vklj. s priključkom za armature in predfiltrom
Pri prazni bateriji voda ostane zaprta
Cena: 197,99 € Spletna cena 185,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
682
Dodaj v primerjavo
SensoTimer ST6 DUO eco!ogic zaliva z dvema izhodoma vode neodvisno eden od drugega glede na stopnjo vlažnosti in v skladu s potrebami. Oba senzorja, ki sta vključena v obseg dobave - eden na posamezen izhod vode - merita vrednost vlage tal in pošiljata vrednosti na SensoTimer. Želeno vrednost vlage lahko nastavite v petih različnih stopnjah. Če izbrana vrednost ni Dosežena, se zalivanje samodejno vklopi ob v naprej določenem času. S snemljivim upravljalnim delom in 5 upravljalnimi tipkami bo programiranje naprave otročje lahko. Na dan lahko nastavite do dva intervala zalivanja (maks. čas zalivanja: 90 minut). Zahvaljujoč eco!ogic funkciji lahko dodatno zamaknete čas zalivanja od 1 do 7 dni. Ročno zalivanje je možno v katerem koli trenutku. S pritiskom na gumb lahko programiranje zalivanja prekinete za 24 ur. SensoTimer ST6 DUO eco!ogic zaliva v skladu s potrebami je združljiv z vsemi dobavljivimi sistemi na klik. Priključek za pipo in predfilter sta vključena v dobavo, potrebne tri 9 V baterije v dobavo niso vključene (ena za upravljalno enoto, po ena za vsak senzor).
Več informacij
Opis SensoTimer ST6 DUO eco!ogic zaliva z dvema izhodoma vode neodvisno eden od drugega glede na stopnjo vlažnosti in v skladu s potrebami. Oba senzorja, ki sta vključena v obseg dobave - eden na posamezen izhod vode - merita vrednost vlage tal in pošiljata vrednosti na SensoTimer. Želeno vrednost vlage lahko nastavite v petih različnih stopnjah. Če izbrana vrednost ni Dosežena, se zalivanje samodejno vklopi ob v naprej določenem času. S snemljivim upravljalnim delom in 5 upravljalnimi tipkami bo programiranje naprave otročje lahko. Na dan lahko nastavite do dva intervala zalivanja (maks. čas zalivanja: 90 minut). Zahvaljujoč eco!ogic funkciji lahko dodatno zamaknete čas zalivanja od 1 do 7 dni. Ročno zalivanje je možno v katerem koli trenutku. S pritiskom na gumb lahko programiranje zalivanja prekinete za 24 ur. SensoTimer ST6 DUO eco!ogic zaliva v skladu s potrebami je združljiv z vsemi dobavljivimi sistemi na klik. Priključek za pipo in predfilter sta vključena v dobavo, potrebne tri 9 V baterije v dobavo niso vključene (ena za upravljalno enoto, po ena za vsak senzor).

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.