VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 2 POWER CONTROL HOME 1673-603

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 2 POWER CONTROL HOME 1673-603

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 3 POWER CONTROL 1676-100

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 3 POWER CONTROL 1676-100

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 2 PREMIUM POWER CONTROL 1673-630

Mobilen in prožen

Optimalna mobilnost zaradi koles in ergonomske višine ročaja
Shranjevanje razpršilne cev
Standard Quick Connect
Cena: 139,99 € Spletna cena 129,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1936
Dodaj v primerjavo
K opremi čistilnika »K2« sodijo dve kolesi, razpršilna pištola, 4 m dolga visokotlačna cev, enojna razpršilna cev, odstranjevalec umazanije z udarnim točkovnim curkom za odstranjevanje trdovratne umazanije ter zanesljiv vodni filter za zaščito črpalke pred trdimi delci. Visokotlačni čistilec je namenjen za občasno uporabo manjše umazanije okoli hiše. Primeren je za čiščenje koles, vrtnega orodja ali vrtnega pohištva.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Pretok vode MAX. 360 l/ h
Pritisk vode 110 bar
Temp. vode MAX. DO 40 STOPINJ CELZIJA
Moč motorja 1400 W
Teža 5,0 kg
Oprema VISOKOTLAČNA PIŠTOLA, VISOKOTLAČNA CEV, 2 X ŠOBA, CEVKA ZA ČISTILO,...
Tlak 20 - 110 bar
Maksimalna temperatura vode MAX. 40 STOPINJ CELZIJA
Obratovalni tlak 20 - 110 bar
Ostalo PRIPOROČLJIV ČAS PRANJA DO 15 MINUT!!!
Opis K opremi čistilnika »K2« sodijo dve kolesi, razpršilna pištola, 4 m dolga visokotlačna cev, enojna razpršilna cev, odstranjevalec umazanije z udarnim točkovnim curkom za odstranjevanje trdovratne umazanije ter zanesljiv vodni filter za zaščito črpalke pred trdimi delci. Visokotlačni čistilec je namenjen za občasno uporabo manjše umazanije okoli hiše. Primeren je za čiščenje koles, vrtnega orodja ali vrtnega pohištva.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Pretok vode:
MAX. 360 l/ h
Pritisk vode:
110 bar
Temp. vode:
MAX. DO 40 STOPINJ CELZIJA
Moč motorja:
1400 W
Teža:
5,0 kg
Oprema:
VISOKOTLAČNA PIŠTOLA, VISOKOTLAČNA CEV, 2 X ŠOBA, CEVKA ZA ČISTILO,...
Tlak:
20 - 110 bar
Maksimalna temperatura vode:
MAX. 40 STOPINJ CELZIJA
Obratovalni tlak:
20 - 110 bar
Ostalo:
PRIPOROČLJIV ČAS PRANJA DO 15 MINUT!!!

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.