VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 2 PREMIUM POWER CONTROL 1673-630

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 2 PREMIUM POWER CONTROL 1673-630

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 3 POWER CONTROL HOME 1676-103

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 3 POWER CONTROL HOME 1676-103

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 3 POWER CONTROL 1676-100

Mobilen in prožen

Lepo pospravljeno: Kavelj za cev na ročaju in kavelj za kabel ob strani poskrbita za najlepši red
Shranjevanje razpršilne cevi
Posoda za čistilo
Quick Connect
Cena: 169,99 € Spletna cena 154,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1934
Dodaj v primerjavo
S Kärcherjevim »K3« se od manjše umazanije lahko kar hitro poslovite. S Quick Connect pištolo in 6 m dolgo visokotlačno cevjo opremljen visokotlačni čistilnik je še posebej primeren za občasno uporabo in čiščenje okoli hiše. Z njim bo bleščeče čisto vse - od koles, vrtnih ograj do motornih koles in drugih površin. Zahvaljujoč Vario Power (VPS) razpršilni cevi bo nastavitev tlaka vode otročje lahka, nastavili ga boste lahko glede na posamezne zahteve. Odstranjevalec umazanije z udarnim točkovnim curkom odstrani tudi najbolj trdovratno umazanijo. Črpalko pri »K3« napravah ščiti vodni filter – kar omogoča dolgo življenjsko dobo čistilnika.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Pretok vode MAX. 380 l/ h
Pritisk vode 120 bar
Temp. vode MAX. DO 40 STOPINJ CELZIJA
Moč motorja 1600 W
Teža 5,5 kg
Oprema VISOKOTLAČNA CEV DOLŽINE 6 m, VISOKOTLAČNA PIŠTOLA, 2 X ŠOBA ZA PRANJE,...
Tlak 20 - 120 bar
Maksimalna temperatura vode MAX. 40 STOPINJ CELZIJA
Obratovalni tlak 20 - 120 bar
Ostalo PRIPOROČLJIV ČAS PRANJA DO 20 MINUT!!!
Opis S Kärcherjevim »K3« se od manjše umazanije lahko kar hitro poslovite. S Quick Connect pištolo in 6 m dolgo visokotlačno cevjo opremljen visokotlačni čistilnik je še posebej primeren za občasno uporabo in čiščenje okoli hiše. Z njim bo bleščeče čisto vse - od koles, vrtnih ograj do motornih koles in drugih površin. Zahvaljujoč Vario Power (VPS) razpršilni cevi bo nastavitev tlaka vode otročje lahka, nastavili ga boste lahko glede na posamezne zahteve. Odstranjevalec umazanije z udarnim točkovnim curkom odstrani tudi najbolj trdovratno umazanijo. Črpalko pri »K3« napravah ščiti vodni filter – kar omogoča dolgo življenjsko dobo čistilnika.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Pretok vode:
MAX. 380 l/ h
Pritisk vode:
120 bar
Temp. vode:
MAX. DO 40 STOPINJ CELZIJA
Moč motorja:
1600 W
Teža:
5,5 kg
Oprema:
VISOKOTLAČNA CEV DOLŽINE 6 m, VISOKOTLAČNA PIŠTOLA, 2 X ŠOBA ZA PRANJE,...
Tlak:
20 - 120 bar
Maksimalna temperatura vode:
MAX. 40 STOPINJ CELZIJA
Obratovalni tlak:
20 - 120 bar
Ostalo:
PRIPOROČLJIV ČAS PRANJA DO 20 MINUT!!!

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.