VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 2 Universal Edition 1673-000

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 2 Universal Edition 1673-000

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 3 Car & Home T150 1601-820

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 3 Car & Home T150 1601-820

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K Mini 1600-054

Kompakten in lahek: K Mini je Kärcherjev najmanjši visokotlačni čistilnik. Zaradi njegove kompaktne in lahke izvedbe ga je mogoče preprosto transportirati in shranjevati. Ta mala, vendar zmogljiva naprava je idealna za hitro in učinkovito čiščenje balkonov, pohištva na vrtu in terasi ter koles in manjših avtomobilov. Njegova uporaba je intuitivna: visokotlačno pištolo, visokotlačno cev in razpršilno cev Vario Power lahko namestite v nekaj korakih. Sistem Quick Connect omogoča preprosto in hitro priključitev visokotlačne cevi na napravo in visokotlačno pištolo. Izredno tanka petmetrska visokotlačna cev PremiumFlex preprečuje moteče vozlanje ter ponuja največjo prilagodljivost in svobodo gibanja med visokotlačnim čiščenjem. Odstranljiv nosilec dodatkov omogoča ustrezno shranjevanje vseh priloženih dodatkov. Po zaključenem čiščenju lahko priključni kabel navijete okoli podstavka in ga utrdite s sponko. Zaradi majhne izvedbe lahko K Mini preprosto shranite v shrambo ali na prostem. Tehnični podatki Vrsta toka 1 - 220 - 240 - 50 - 60 Tlak (bar/MPa) 20 - 110 / 2 - 11 Količina pretoka 360 Površinska zmogljivost 20 Dovodna temperatura 40 Priključna moč 1400 Teža brez dodatkov 3,93 Teža vključno z embalažo 5,836 Mere (D × Š × V) 278 x 233 x 296
Cena: 131,99 € Spletna cena 122,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1.600-054.0
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Kärcherjev najmanjši visokotlačni čistilnik hitro odstranjuje umazanijo, zaradi njegove lahke izvedbe in praktične velikosti ga je mogoče preprosto transportirati in shranjevati. Praktično navitje kabla Hitro in preprosto navijanje in odvijanje priključnega kabla. Priključni kabel je trdno navit okoli podstavka naprave. Quick Connect System Za preprosto in hitro pritrditev ter sprostitev visokotlačne cevi na enoto in pištolo. Oprema Visokotlačne pištole, G 110 Q Short Vario Power Jet Visokotlačna cev, 5, PremiumFlex Quick Connect na napravi Integrirani filter za vodo Adapter za priključek vrtne cevi A3/4'' Navitje kabla Lahko ga preprosto shranite v shrambo ali na prostem. Preprost transport za prilagodljivo čiščenje. Udobno in prostorsko varčno shranjevanje kosov pribora. Visokotlačno cev lahko zvijete in razvijete brez vozlanja. Največja prilagodljivost pri čiščenju.
Več informacij
Napetost 1 / 220 / 240 / 50 / 60 Ph / V / Hz
Površinska zmogljivost 20 m²/h
Pretok vode 360 l/h
Pritisk vode 20-110 bar
Moč motorja 1400 W
Teža 3,93 kg
Opis Kärcherjev najmanjši visokotlačni čistilnik hitro odstranjuje umazanijo, zaradi njegove lahke izvedbe in praktične velikosti ga je mogoče preprosto transportirati in shranjevati. Praktično navitje kabla Hitro in preprosto navijanje in odvijanje priključnega kabla. Priključni kabel je trdno navit okoli podstavka naprave. Quick Connect System Za preprosto in hitro pritrditev ter sprostitev visokotlačne cevi na enoto in pištolo. Oprema Visokotlačne pištole, G 110 Q Short Vario Power Jet Visokotlačna cev, 5, PremiumFlex Quick Connect na napravi Integrirani filter za vodo Adapter za priključek vrtne cevi A3/4'' Navitje kabla Lahko ga preprosto shranite v shrambo ali na prostem. Preprost transport za prilagodljivo čiščenje. Udobno in prostorsko varčno shranjevanje kosov pribora. Visokotlačno cev lahko zvijete in razvijete brez vozlanja. Največja prilagodljivost pri čiščenju.
Napetost:
1 / 220 / 240 / 50 / 60 Ph / V / Hz
Površinska zmogljivost:
20 m²/h
Pretok vode:
360 l/h
Pritisk vode:
20-110 bar
Moč motorja:
1400 W
Teža:
3,93 kg

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.