XH 10 Q, podaljšek za visokotlačne cevi Quick Connect 2641-710

XH 10 Q, podaljšek za visokotlačne cevi Quick Connect 2641-710

SH 5, sesalna cev eco!ogic 2643-100

SH 5, sesalna cev eco!ogic 2643-100

XH 10 Q, podaljšek za visokotlačne cevi Quick Connect Gummi 2641-708

10 m dolg podaljšek
Zahvaljujoč priključku Quick Connect boste cev na visokotlačni čistilnik priklopili kot bi mignil
122,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
706
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Podaljšek gumijaste visokotlačne cevi za pišolo »Best« s Quick Connect priključkom. 10 m dolg podaljšek za gumijasto visokotlačno cev skrbi za visoko prilagodljivost in povečuje radij delovanja visokotlačnega čistilnika. Enostavno priklopite med Quick Connect pištolo in staro visokotlačno cev in takoj boste delali še lažje. Visoko kakovostno gumijasto cev z vložkom iz jekla odlikuje njena trpežnost in zagotavlja dolgo življenjsko dobo cevi. Podaljšek visokotlačne cevi prenese tlak do 160 bar in je primeren za temperature do 80 °C. Podaljšek cevi lahko seveda uporabljate tudi v povezavi s čistili. Primerna za Kärcherjeve Consumer visokotlačne čistilnike razredov K 3 - K 7 od letnika 2008 naprej, pri katerih se cev na razpršilno pištolo pritrdi s pomočjo hitre spojke (priključek Quick Connect).

Kompatibilne naprave

Več informacij
Opis Podaljšek gumijaste visokotlačne cevi za pišolo »Best« s Quick Connect priključkom. 10 m dolg podaljšek za gumijasto visokotlačno cev skrbi za visoko prilagodljivost in povečuje radij delovanja visokotlačnega čistilnika. Enostavno priklopite med Quick Connect pištolo in staro visokotlačno cev in takoj boste delali še lažje. Visoko kakovostno gumijasto cev z vložkom iz jekla odlikuje njena trpežnost in zagotavlja dolgo življenjsko dobo cevi. Podaljšek visokotlačne cevi prenese tlak do 160 bar in je primeren za temperature do 80 °C. Podaljšek cevi lahko seveda uporabljate tudi v povezavi s čistili. Primerna za Kärcherjeve Consumer visokotlačne čistilnike razredov K 3 - K 7 od letnika 2008 naprej, pri katerih se cev na razpršilno pištolo pritrdi s pomočjo hitre spojke (priključek Quick Connect).

Kompatibilne naprave

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.