Kvaliteta storitev in ponudbe je naše vodilo



Kvaliteta storitev in ponudbe je naše vodilo

Temelji današnjega Karcher centra Kušljan segajo v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja ter tako sovpadajo s pogumnimi odločitvami podjetja Kärcher, ki se ravno v tem času osredotoča na naprave za čiščenje z visokim tlakom. Kušljan Stanko, ustanovitelj družinskega podjetja, je takrat postavil temelje za prvi Kärcher servis na območju Balkana. Ko smo leta 2018 odprli še prvi Kärcher center v Sloveniji, pa je dodobra zaživela tudi naša spletna trgovina. 

Spletna trgovina Kärcher centra Kušljan je naš virtualni nakupovalni center z več kot dva tisoč kosi prodajnih artiklov –  pretežno Kärcher profesionalnih in hobi naprav ter dodatne opreme, na dosegu vaše roke, miške, ali prsta. Z iskalnikom poiščete željene aparate, kose dodatne opreme, in jih preprosto dodajate v nakupovalno košarico, ali pa primerjate s podobnimi artikli v naši spletni trgovini. 

Dolga leta nepretrganega dela in Stankovih izkušenj in izobraževalni seminarji matičnega podjetja Kärcher so garant, da naše osebje in celotno podjetje izpolnjuje visoke standarde glede kvalifikacij, tehnične opreme in razpoložljivosti rezervnih delov.

O tem, zakaj so visokotlačni čistilniki Kärcher sinonim za kvaliteto, si lahko preberete v prispevku, objavljenem v Žurnalu24.

https://www.zurnal24.si/uporabno/zakaj-so-visokotlacni-cistilci-karcher-sinonim-za-kvaliteto-392994