Kovinska večnamenska razpršilna pištola Premium 2645-271

Kovinska večnamenska razpršilna pištola Premium 2645-271

Razpršilna pištola Plus 2645-268

Razpršilna pištola Plus 2645-268

Večnamenska razpršilna pištola Plus 2645-269

Vrtljiv ročaj za individualne možnosti upravljanja
Elementi iz mehke umetne mase za večje udobje in zaščito
Zaščita pred kapljanjem
Ergonomsko uravnavanje količine vode z eno roko od najm. do najv.
Enostaven zaklep prožila za udobno, stalno zalivanje
4 oblike curka: prha, vodoraven ploski curek, meglica, perlato
24,07 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
626
Dodaj v primerjavo
Zahtevnejše naloge zalivanja rastlin, ki imajo različne potrebe, boste s pomočjo večnamenske razpršilne pištole Plus zlahka opravili. Nova tehnologija membrane, ki jo je razvil Kärcher, zagotavlja razpršilno glavo, iz katere nikoli ne kaplja - tudi med samo menjavo različnih vrst curkov. Po potrebi lahko membrano snamete in jo očistite - s tem boste vedno dosegli najbolj optimalne rezultate pršenja. Vrtljiv ročaj, s katerim lahko sprožilec z blokado/deblokado usmerite naprej ali nazaj, omogoča individualno udobje uporabnika. Poleg tega ima ta model na voljo kar štiri vrste curka: prha, točkovni in ploščati curek ter tudi fina vodna meglica. Ta je še posebej primerna za zalivanje bolj občutljivih rastlin, medtem ko boste s prho najbolj idealno lahko zalivali cvetlične gredice in druge rastlinske gredice. Za manjše naloge čiščenja na vrtu vam priporočamo uporabo točkovnega curka. S pomočjo regulirnega ventila, ki ga lahko upravljate z eno roko, lahko tudi prilagodite ustrezno količino vode, ki je potrebna. Naj dodamo še: Kärcherjevi pršilni nastavki so združljivi z vsemi dobavljivimi sistemi na klik in jih brez težav priklopite na vaše vrtne cevi.
Več informacij
Opis Zahtevnejše naloge zalivanja rastlin, ki imajo različne potrebe, boste s pomočjo večnamenske razpršilne pištole Plus zlahka opravili. Nova tehnologija membrane, ki jo je razvil Kärcher, zagotavlja razpršilno glavo, iz katere nikoli ne kaplja - tudi med samo menjavo različnih vrst curkov. Po potrebi lahko membrano snamete in jo očistite - s tem boste vedno dosegli najbolj optimalne rezultate pršenja. Vrtljiv ročaj, s katerim lahko sprožilec z blokado/deblokado usmerite naprej ali nazaj, omogoča individualno udobje uporabnika. Poleg tega ima ta model na voljo kar štiri vrste curka: prha, točkovni in ploščati curek ter tudi fina vodna meglica. Ta je še posebej primerna za zalivanje bolj občutljivih rastlin, medtem ko boste s prho najbolj idealno lahko zalivali cvetlične gredice in druge rastlinske gredice. Za manjše naloge čiščenja na vrtu vam priporočamo uporabo točkovnega curka. S pomočjo regulirnega ventila, ki ga lahko upravljate z eno roko, lahko tudi prilagodite ustrezno količino vode, ki je potrebna. Naj dodamo še: Kärcherjevi pršilni nastavki so združljivi z vsemi dobavljivimi sistemi na klik in jih brez težav priklopite na vaše vrtne cevi.

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.