NOSILEC CEVI KARCHER Premium HR 7.315 Kit 1/2'' 2645-164

NOSILEC CEVI KARCHER Premium HR 7.315 Kit 1/2'' 2645-164

KOMPAKTEN NAVIJALNI BOBEN KARCHER CR 3.110 Balcony 2645-210

KOMPAKTEN NAVIJALNI BOBEN KARCHER CR 3.110 Balcony 2645-210

NAVIJALNI BOBEN KARCHER PREMIUM CR 7.220 Automatic 2645-218

S samodejnim in nadzorovanim umikom cevi
Mehko sprožilo umika cevi
Ploščato stensko držalo, ki varčuje s prostorom
Vrtljiv od 0–180°
Po zaslugi nastavljive zaustavitve vrtenja se izognete poškodbam na stenah in predmetih v bližini navijalnega bobna
Vklj. z visokokakovostno cevjo premera 1/2" in dolžine 20 in 2 m, brez ftalatov, s pršilnim nastavkom (2.645-264), 1 cevno spojko, 1 cevno spojko z zaščito Aqua Stop, priključkom za armaturo G3/4 in reducirnim nastavkom G1/2
Udobno shranjevanje pribora
Že sestavljen
Cena: 199,99 € Spletna cena 174,46 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
231
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 169,99 €
Dodaj v primerjavo
S kompaktnim navijalnim bobnom Premium CR 7.220 Automatic boste cevi hitro in enostavno odvili in spet zavili, ne da bi se pri tem zapletale. Umik cevi je samodejen in enakomeren. Poleg tega samodejno navijanje cevi nudi tudi vgrajeno zavoro cevi, ki zagotavlja enakomerno navijanje. Navijalni boben lahko s pomočjo ploščatega stenskega držala in kompaktnih mer montirate na steno, kjer ne bo zavzel preveč prostora. Poleg tega je boben vrtljiv, s praktično nastavitvijo kota ga lahko nastavite od 0 - 180°. Tako lahko predmete oz. stene učinkovito zaščitite pred udarci.
Več informacij
Ostalo SAMODEJEN IN NADZOROVAN UMIK CEVI, MEHKO SPROŽILO UMIKA, VRTLJIV 0 - 180 STOPINJ, UDOBNO SHRANJEVANJE PRIBORA, VVISOKOKAKOVOSTNA VRTNA CEV, PRŠILNI NASTAVEK,....
Opis S kompaktnim navijalnim bobnom Premium CR 7.220 Automatic boste cevi hitro in enostavno odvili in spet zavili, ne da bi se pri tem zapletale. Umik cevi je samodejen in enakomeren. Poleg tega samodejno navijanje cevi nudi tudi vgrajeno zavoro cevi, ki zagotavlja enakomerno navijanje. Navijalni boben lahko s pomočjo ploščatega stenskega držala in kompaktnih mer montirate na steno, kjer ne bo zavzel preveč prostora. Poleg tega je boben vrtljiv, s praktično nastavitvijo kota ga lahko nastavite od 0 - 180°. Tako lahko predmete oz. stene učinkovito zaščitite pred udarci.
Ostalo:
SAMODEJEN IN NADZOROVAN UMIK CEVI, MEHKO SPROŽILO UMIKA, VRTLJIV 0 - 180 STOPINJ, UDOBNO SHRANJEVANJE PRIBORA, VVISOKOKAKOVOSTNA VRTNA CEV, PRŠILNI NASTAVEK,....

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.