Potopna črpalka SP 5 Dirt + Komplet 1645-507

Potopna črpalka SP 5 Dirt + Komplet 1645-507

Potopna črpalka SP 6 Flat Inox 1645-505

Potopna črpalka SP 6 Flat Inox 1645-505

Potopna črpalka SP 5 Dual 1645-580

Potopna črpalka za umazano vodo - za zahtevne naloge

Izredno dolga življenjska doba zaradi keramičnega drsnega tesnila
Stikalo s plovcem, nastavljivo po višini za večjo prilagodljivost
Cena: 153,99 € Spletna cena 150,91 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1204
Dodaj v primerjavo
Večje količine vode so njeno močno področje: črpalka za umazano vodo SP 5 Dual z maksimalno zmogljivostjo do 9500 l/h zanesljivo črpa umazano vodo, ki vsebuje do 20 mm velike delce umazanije, kot na primer iz vrtnih ribnikov ali poplavljenih kleti. Pri močni umazaniji dodaten predfilter, ki je dobavljiv opcijsko, ščiti črpalko pred zamašitvijo. Za še daljšo življenjsko dobo je v črpalko vgrajeno tudi posebno drsno tesnilo, ki ga poznamo iz profesionalnega področja. Za samodejen vklop in izklop ima potopna črpalka vgrajen tudi plovec. Plovec je nameščen na letev in ga je možno vertikalno nastaviti. To omogoča še črpanje do zelo nizkega nivoja vode. V ročnem načinu delovanja lahko s to črpalko črpate vodo celo do nivoja 25 milimetrov. Priključni element Quick Connect omogoča še posebno hiter in enostaven priklop 1 1/4" cevi.
Več informacij
Napetost 230 V/ 50 Hz
Pretok vode do 9500 l/h
Temp. vode do 35 °C
Moč motorja 500 W
Teža 4,6 kg
Oprema Udoben ročaj, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Možnost pritrditve za plovec, Višinsko nastavljiv plovec za večjo mero prilagodljivosti
Maksimalna temperatura vode do 35 °C
Ostalo Udoben ročaj, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Možnost pritrditve za plovec, Višinsko nastavljiv plovec za večjo mero prilagodljivosti
Opis Večje količine vode so njeno močno področje: črpalka za umazano vodo SP 5 Dual z maksimalno zmogljivostjo do 9500 l/h zanesljivo črpa umazano vodo, ki vsebuje do 20 mm velike delce umazanije, kot na primer iz vrtnih ribnikov ali poplavljenih kleti. Pri močni umazaniji dodaten predfilter, ki je dobavljiv opcijsko, ščiti črpalko pred zamašitvijo. Za še daljšo življenjsko dobo je v črpalko vgrajeno tudi posebno drsno tesnilo, ki ga poznamo iz profesionalnega področja. Za samodejen vklop in izklop ima potopna črpalka vgrajen tudi plovec. Plovec je nameščen na letev in ga je možno vertikalno nastaviti. To omogoča še črpanje do zelo nizkega nivoja vode. V ročnem načinu delovanja lahko s to črpalko črpate vodo celo do nivoja 25 milimetrov. Priključni element Quick Connect omogoča še posebno hiter in enostaven priklop 1 1/4" cevi.
Napetost:
230 V/ 50 Hz
Podatkovna kartica:

Potopna globina: max. 7m

Pretok vode:
do 9500 l/h
Temp. vode:
do 35 °C
Moč motorja:
500 W
Teža:
4,6 kg
Oprema:
Udoben ročaj, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Možnost pritrditve za plovec, Višinsko nastavljiv plovec za večjo mero prilagodljivosti
Maksimalna temperatura vode:
do 35 °C
Ostalo:
Udoben ročaj, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Možnost pritrditve za plovec, Višinsko nastavljiv plovec za večjo mero prilagodljivosti

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.